Bu şekilde inşa edilmiş Astim Çanakkale Sanayi Sitesi modern Ticaret anlayışına uygun yapılanması ve dünya standartlarında uygulanan mimarisi ile Kentin en önemli ekonomi merkezlerinden birisidir. Astim Sanayi Sitesi bulunduğu konum itibariyle oldukça avantajlı bir bölgede inşa edilmiştir. Bu site içerisinde hazırlanan her bir dükkan rekabet gücü yüksek sektörlerde faaliyet gösteren başarılı firmaların merkezi olmaya hazırlanmaktadır.

 Çanakkale'ye değer katan ve Çanakkale ekonomisinin yükselen yıldızlarından birisi olmaya hazırlanan Astim Çanakkale Sanayi Sitesi hakkında detaylı olarak bilgi edinebilmek için Astim Çanakkale sitesine giriş yapabilirsiniz. Sitede yer alan Astim vaziyet planı ve konum detaylarını inceleyebilirsiniz. Faaliyet gösterdiğiniz sektörde hem firma verimliliğinize hem de firma imajınıza önemli katkılar sağlayacak olan bu siteden bir dükkan edinebilmek için sitede yer alan iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Astim Sanayi Sitesi dükkanları

Astim Sanayi Sitesi 9 farklı blok ile toplam 21.000 metrekare kapalı alana sahip bir ticaret merkezidir. 9 farklı blokta yer alan tüm dükkanlar farklı metrekarelerde hazırlanmıştır. Her sektöre uygun şekilde tasarlanan güvenli ve yüksek kaliteli bu dükkanlar aynı zamanda yenilikçi, teknolojik ve inovasyonu takip eden firma tarafından dünya standartlarında inşa edilmiştir. Astim Sanayi Sitesi dükkanları farklı sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek özelliklere sahip değerli alanlardır.

Editör: Mustafa YILDIRIM