1996 yılında Pendik’te kurulan  www.konyadaprefabrik.com  ev almak isteyen fakat yüksek fiyatlar nedeni ile bu hayallerinden uzaklaşan kişiler için uygun fiyatlı prefabrik ev modellerini satışa sunuyor.

Artık ev sahibi olmak zor değil.. Depreme dayanıklı bu yapılar sayesinde uzun ömürlü bir eve sahip olabilirsiniz. Kısa sürede inşaa edilmesi ile birlikte, özel tasarım evlere ulaşmak oldukça kolaylaşıyor.

Tüm Türkiye’ye hizmet sunan Konya’da Prefabrik, sadece prefabrik ev hizmeti değil, prefabrik depo, prefabrik işyeri ve prefabrik fabrika hizmetlerini de sizlere sunmaktadır.

En İyi Kalitede En Uygun Fiyatlı Prefabrik Evler

https://www.konyadaprefabrik.com/ sitesinde yer alan tek katlı prefabrik evler, çift katlı prefabrik evler, konteynerler ve birçok kampanyalı prefabrik ev tasarımlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca nakliye ücreti, kurulum ekibinde yer alan kişilerin konaklama ve yeme giderleri de firma tarafından karşılanmaktadır.

Prefabrik Evlere Her Geçen Gün İlgi Artıyor

4 mevsim kullanıma uygun bu evlere Türkiye’nin birçok yerinde rastlamak mümkün. Prefabrik evler, enerji tasarrufu da sağlamaktadır.

Bu evler ile:

Isı tasarrufu sağlanır.

Son teknoloji malzemeler kullanılır.

Zengin bir hava katar, dış görüntüsü modern ve estetik bir yapıdadır.

Beton binalara göre daha fazla kullanım alanı sunar.

Depreme dayanıklıdır.

Uzun ömürlüdür.

Kısa sürede teslim edilir.

Düşük masraflıdır.

Maliyetleri önceden hesaplanır.

2022 Satılık Prefabrik evlerin fiyatları tercih edilecek malzemelere ve büyüklüklere göre değişiklik göstermektedir. Ayrıntılı bilgi ve prefabrik ev tasarımları için alanında uzman kişilerle çalışan konyadaprefabrik.com sitesini inceleyebilir,istediğiniz planda ve dış görüntüsünde evlere sahip olabilirsiniz. Ayrıca minimal bir yaşam tarzı için birbirinden özel konteyner modellerine de ulaşabilirsiniz. Prefabrik ev fiyatları 2022 maliyetleri ve tasarımları hakkında bilgi almak için uzman ekip ile görüşmeniz aklınızdaki soru işaretlerini gidermenize yardımcı olacaktır.

Editör: Mustafa YILDIRIM