İl Başkanı Recep Taşel, Milletvekili Jale Nur Süllü, Mahmudiye İlçe Başkanı Semih Şevgen, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, İlçe başkanları, kadın kolları başkanları, meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Mahmudiye  ilçesindeki tüm mahalleleri 3 grupa ayrılarak ziyaret etti.

 Yapılan açıklama şöyle; “ Yurttaşlarımız sorunlarını dinlerken, iktidar olduğumuzda toplumun tüm kesimleri için çözüm politikalarımızı anlattık.

      İlçe merkezinde ki genç nüfus azalıyor, çiftçilikte girdi maliyetlerinin hızla yükselmesi, genç nüfusun kendi topraklarında çiftçilik yapmaktan uzaklaştırıyor. Millet ittifakı iktidarında tarım ve hayvancılığı stratejik sektör olarak ele alacağız. Gençlerimizin tarım konusundaki girişimlerini destekleyecek, sigorta primlerini devlet ödeyecek. İlk bir haftada Çiftçinin ziraat bankasından ve tarım kredi kooperatiflerinden kullandığı kredi faizleri silinecek, çiftçi rahat bir nefes alacak.

      Mahmudiye’de görüştüğümüz merkez ve köylerdeki yurttaşlarımızın belediye hizmetlerinden memnuniyeti bizleri son derece mutlu etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM