Ortatepe, "Fevzi Çakmak mahallesinde Elif Nur Tiftik evladımızın açlıktan, bakımsızlıktan, eziyet edilmesinden dolayı yaşamını yitirmiş olması bizleri derinden yaralamıştır. En azından diğer kardeşlerin devlet korumasında olması bir nebze yüzümüzü güldürmüştür. Önemli olan geç kalmamak. Engel olabilecekken üzerimize düşeni yapmamak. Annesi babası cezaevinde olan çocukları en başında devlet korumasına almak gerekiyordu. Küçücük bir kız çocuğunun hayatı kimsenin vicdanına kalmamalıydı.

Bir diğer üzücü olayımız da Ayşenur Çolakoğlu kardeşimiz.. Şirintepe mahallesinde sözde erkek arkadaşı tarafından başından vurularak hayatına son veriliyor. Daha 21 yaşında olan gencecik bir hayat daha hiç olup gidiyor.

Ülkemizde yaşanan kadın ve çocuk cinayetlerine, istismarlarına bir son verilsin, artık bir çözüm bulunsun. Günden güne katledilen, istismara uğrayan çocuklarımızın kadınlarımızın sayısı artıyor. 2 kız çocuk babası olarak ben ülkemin geleceğinden korkuyorum. Çocuklarımızdan kadınlarımızdan ellerinizi çekin artık”

Editör: Mustafa YILDIRIM