Ülkeler arasında yapılan ticaretin gelişmesi ile birlikte Uluslararası taşımacılık hızla gelişerek çok önemli bir yer edinmiştir. Bir ülkeden başka bir ülkeye mal ve ürün taşınması ile birlikte kargo taşımacılığı da yoğun bir talep görmektedir. Ülkeler arası yapılan taşımacılıkta kullanılan adımlardan birisi denizyolu kargo taşımacılığı hizmetidir.

Denizyolu Kargo taşımacılığı hizmetinde kargo niteliği taşıyan tüm ürün ve paketlerin denizyolu ile hedef ülkeye ulaşması sağlanmaktadır. Bu alanda hizmet veren oldukça güçlü ve köklü taşımacılık firmaları bulunmaktadır.  Ülkemizde Bursa'da kurulan ve bugün İstanbul - İzmir ve Milano ofisleri ile profesyonel olarak hizmet sunan Lima Logistics bünyesinde denizyolu kargo taşımacılığı yapılmaktadır.

Lima Logistics ile uluslararası taşımacılık hizmeti

Uluslararası taşımacılık hizmeti sayesinde ürün, paket, belge veya emtia türü her bir parçanın en güvenli şekilde farklı bir ülkeye ulaştırılması sağlanmaktadır. Bu hizmet kapsamında farklı taşımacılık yöntemleri kullanılmaktadır.  Taşınacak olan ürünün cinsine ve ulaşması istenilen zaman dilimine göre bir planlama yapılmakta ve bu planlama doğrultusunda taşımacılık süreci başlatılmaktadır.

Lima Logistics bünyesinde uluslararası taşımacılık alanında profesyonel ve uygun maliyeti bir hizmet sunulmaktadır. Uluslararası taşımacılık denildiğinde yaygın olarak tercih edilen karayolu kargo taşımacılığı ile birlikte en hızlı ve en güvenli yöntemlerden birisi olarak havayolu kargo taşımacılığı hizmeti de verilmektedir. Bununla birlikte denizyolu ve demiryolu Kargo taşımacılığı alternatifleri ile en ideal yöntem belirlenmektedir.

Uluslararası kargo taşımacılığı yapan firmalar

Uluslararası Kargo taşımacılığı yapan firmalar belirli kurallar ve prosedürler çerçevesinde hareket etmektedir.  Bu Kural ve prosedürler Hedef ülkenin gümrük mevzuatına göre değişiklik göstermektedir. Her bir ülke gümrük sürecinde farklı talepler içerisinde bulunmaktadır. Dolayısıyla uluslararası Kargo taşımacılığında her bir ülkenin talepleri doğrultusunda hareket etmek gerekmektedir. Bu aşamada uluslararası kargo taşımacılığı yapan firmaların değişen ve yenilenen mevzuatları yakından takip etmesi ve süreç hakkında deneyim sahibi olması gerekmektedir. Ancak kurumsal nitelikte çalışan ve profesyonel bir hizmet içeriğine sahip olan firmalar tarafından verilen taşımacılık hizmeti eksiksiz ve zamanında tamamlanmaktadır.

Ülkemizin en güçlü uluslararası kargo firmalarından birisi olarak Lima Logistics firması hizmet vermektedir. Göndereceğiniz tüm ürünler için taşımacılık süreci hakkında detaylı olarak bilgi sahip olmak istiyorsanız firmaya ait olan resmi web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan hizmet içeriklerini inceleyebilir ve iletişim bilgisi üzerinden görüşme sağlayabilirsiniz.

Lima Logistics ile yapacağınız görüşme sonucunda gönderilecek olan ürünün cinsine ve hedef ülkeye göre size özel bir planlama yapılacak ve bu planlama doğrultusunda fiyat listeleri oluşturulacaktır. Sevkiyatınızın en hızlı şekilde ve en uygun maliyetlerle hedef noktasına ulaşabilmesi için farklı taşımacılık alternatifleri değerlendirmeye alınmaktadır. Karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolu kargo taşımacılığı seçenekleri ile oluşturulan bir planlama sonucunda en güvenli teslimatlar yapılmaktadır.

Editör: Mustafa YILDIRIM