Deva Partisi Heyeti kalabalık bir grup ile ETO’ya ziyarette bulundu. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Devlet Eski Bakanı Selma Aliye Kavaf, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Yusuf Türkmen, Secim İsleri İç Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Tandoğan, Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş ve İl Yönetiminden oluşan heyet Ticaret Odası yetkilileri ile bir araya geldi.

Ülkenin bulunduğu ekonomik durumu eleştiren Kavaf, Ticaret odasına gelmeden önce kapı kapı esnaf ziyareti yaptıklarını, ziyaretlerinde esnafın durumunun son derece kötü olduğunu, iktidar olmaları durumunda 6 aylık kısa bir süre zarfında önemli derecede yol kat edebileceklerini, ülkenin içler acısı durumunu oturup kenardan izlemek yerine aksiyon almak ve hukuk kuralları çerçevesinde çözüm önerilerini sunmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ve sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Sonrasında söz alan başkan Metin Güler ise durumun farkında olduklarını, bu bunalımdan biran önce çıkılması gerektiğini ümit ettiklerini, çalışmalarından ötürü Deva Partisi yetkililerine teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Son olarak söz alan Ateş ise başkan Güler’e kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederek aynı temenniler içerisinde olduklarını, ayrıca Hasan Polatkan havaalanının şehrimizin can damarlarından biri olduğunu ve kapatılmaması gerektiğini belirterek toplantıyı sonlandırdılar.

Editör: Mustafa YILDIRIM