Dış cephe cam temizliği, binaların yüzeyinde kullanılan malzemelere uygun olarak seçilen temizlik maddeleri esas alınarak uygulanan, gerekli araçların kullanıldığı ve bu kapsamda hızlı bir şekilde yapılan işlemlere dayanmaktadır. Dış cephe cam temizleme işi profesyonel personel ve ekiplerle yapılmaktadır. Bu işle alakalı profesyonel eğitimler almış ve iş güvenlik kazalarını minimum düzeylere getirerek güvenli şekilde çalışmalar yapan profesyonel personeller tarafından yapılan ve yapılması gereken bir iş koludur.

Zamanla binaların dış cephelerinde kirlenme, tozlanma ve aşınma olmaktadır. Bu sebepler göz önüne alınarak belirli aralıklar ile dış cephe temizliğinin yapılması da gerekmektedir. Sonbahar ve kış mevsimlerinde daha sık görülen ve azalan ışık oranıyla da birleşince binanın sönük görünmesine, iç bölgelere de yeterince gün ışığı girmemesine sebep olmaktadır. Detaylı bilgi için Aybars Temizlik adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaliteli Dış Cephe Cam Temizliği

Binanın analiz işlemleri aynı zamanda nasıl bir temizleme tekniğinin uygulanacağına yönelik de gerekli bilgileri vererek, yapılacak işlemler üzerinde etkili olacaktır. Öncelikle binanın yüzeyindeki kolay çıkabilen toz, leke ve kirler su ile akıtılmalıdır. Ardından kullanılacak olan temizlik ürünü ile binanın dış cephesine tamamen yıkama işlemi yapılmalıdır. Saf su ile durulanmalıdır. Binanın dış cephesine zarar vermemesi için kurulama işlemi yapılması gerekmektedir.

 Çok kirlenmiş cam giydirme dış cephelerde önce yıkama, arkasından silme işlemi yapılmalıdır. Yıkama işlemi basınçlı, ayarlanabilen makinelerle ve suyun saflık derecesi de yüzeye zarar vermeyecek şekilde belirlenerek yapılmaktadır. Hemen ardından uygun kimyasallarla silinerek kalıcı bir temizlik elde edilmektedir. Dış cephe cam temizleme işlemleri için Aybars Temizlik adresinden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: http://aybarstemizlik.com/istanbul-temizlik-sirketleri/dis-cephe-cam-temizligi/

Editör: Mustafa YILDIRIM