Discord uygulaması son yılların en gözde mesajlaşma ve sohbet uygulamalarından birisi olarak tercih edilmektedir. Mobil cihazlarınıza indireceğiniz discord uygulaması ile günün her saatinde çok keyifli sohbetlerin içerisinde yer alabilirsiniz. Ancak bu platformda aktif olarak yer alabilmeniz için öncelikli olarak uygulamanın sizlere sunmuş olduğu üyelik koşullarını yerine getiriyor olmalısınız. Üyelik koşullarından birisi de cep telefonlarına gönderilen SMS onaylarıdır. discord uygulamasını indirdiğinizde sisteme üye olurken sizlerden bir cep telefonu numarası istenmekte ve üyelik işleminin tamamlanabilmesi için bu cep telefonu numarasına gönderilen  discord sms onayı sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Bu aşamada birçok kullanıcı kendisine veya aile bireylerine ait olan cep telefonunu kullanmak istemektedir. Bu tamamen kişilerin kendini güvende hissetmesi ile ilgili bir süreçtir. Ya da bazı kullanıcılar mevcut cep telefonu numaraları ile bir üyelik oluşturmuş ancak daha fazla üyelik için yeni cep telefonu numaralarına ihtiyaç duyabilmektedir. Bu durumlarda numara kiralama hizmeti devreye girmektedir.

Discord uygulamasında üyeliğinizi tamamlamak için bir numara kiralayabilir ve bu numaraya gönderilen onay mesajı ile süreci güvenli bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Discord SMS onayı için Onay Al sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Instagram için SMS onayı yap

Instagram uygulaması üyelik aşamasında cep telefonu bildirimini ve SMS onayını zorunluluktan uygulamalardan birisidir. Yeni bir Instagram hesabı açmak istediğinizde farklı nedenlere bağlı olarak kendinize ait olan cep telefonu kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda Onay Al sitesinin sağlamış olduğu numara kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Platform üzerinden kiralayacağınız numaralar ile yalnızca bir kereye mahsus olmak üzere instagram sms onayı alabilir ve üyeliğinizi aktif olarak başlatabilirsiniz.

Onay Al Sitesi numara kiralama hizmeti

Onay Al Sitesi numaralı kiralama alanında oldukça geniş bir kapsamda hizmet sunmaktadır. Onay Al sitesine giriş yaparak yüzden fazla servis veya uygulama için numara kiralama desteğinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz tam kiralama hizmeti ile tüm servis ve uygulamaları kapsayan bir destek alırken dilerseniz tek bir servis veya uygulama için kiralama hizmetini tercih edebilirsiniz.

Onay Al Sitesi aracılığı ile satın almış olduğunuz SMS onay hizmeti sayesinde kendi cep telefonlarınızı kullanmadan üyelik sürecini en güvenli şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Bunun için sizlere sunulan SMS onay fiyatlarını inceleyebilir ve istediğiniz süreler boyunca numara kiralama hizmetini kullanabilirsiniz.

Onay al sitesi sizlere sms onayı yap hizmeti ile sınırsız olarak SMS onay kodu alma hakkı sunmaktadır. Seçmiş olduğunuz süreler boyunca sınırsız bir Kullanıma sahip olacağınız bu hizmet her zaman en güvenli yöntem olarak tercih edilmektedir. Site üzerinden satın almış olduğunuz bu hizmet sayesinde üye olmak istediğiniz tüm site ve uygulamalara şahsi numara kullanımı yapmadan sanal bir numara üzerinden üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle hem kendinize ve ailenize ait olan şahsi telefon numaralarınızı güvende tutabilirsiniz. Aynı zamanda bir uygulama için birden fazla üyelik işlemi yapmak istiyorsanız yine numara kiralama hizmeti ile istediğiniz kadar hesap sahibi olabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM