Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, DİSK, KESK, TMMOB ve Eskişehir Bilecik Tabip Odası’ndan temsilciler ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın kentte faaliyet gösteren sendika ve meslek örgütlerinin temsilcileri ile temasları sürüyor.

DİSK Eskişehir Bölge Temsilcisi Günay Ayaz, Eskişehir Bilecik Tabip Odası Yönetim Kurulundan Dr. Nazan Aksaray, TMMOB Eskişehir Şube İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Neşet Aykanat ve KESK Dönem Sözcüsü Faik Alkan da Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Başkan Ataç ve konukları, kent ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. DİSK Eskişehir Bölge Temsilcisi Ayaz, “Başkanımız Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek ülkedeki gelişmeleri, ekonomik ve sosyal durumu, belediye çalışmalarını konuştuk. Başkanımızın yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Önümüzdeki dönemde de demokrasi güçleri olarak yan yana olduğumuzu ifade ettik” diye konuştu.

Başkan Ataç da konuklarına ziyareti için teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM