Eskişehir Dost Dernekler Platformu yönetim kurulu üyeleri ve kanaat önderleri, ETO Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Eskişehir Dost Dernekler Platformu üyeleri ve kanaat önderleri, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi. Dost Dernekler Platformu’nun ziyaretine ETO Meclis Başkan Yardımcısı Metin Öztürk de eşlik etti. Eskişehir Dost Dernekler Platformu Başkanı Ayhan Arslan ve beraberindeki platform üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten ETO Başkanı Metin Güler, sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesinin, bir araya gelerek istişarede bulunmasının şehrin gelişimine katkı sağladığını vurguladı. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerin çalışmalarıyla şehrin sorunlarının hem tespit edilmesine hem de çözümüne destek olduğunu vurguladı.

Şehri ilgilendiren konular üzerinde duruldu

Eskişehir Dost Dernekler Platformu Başkanı Ayhan Arslan ise, Eskişehir’deki derneklerin temsilcileri ve kanaat önderlerinden oluşan platform olarak şehirdeki kurum ve kuruluşlarla bir araya geldiklerini belirterek, şehri ilgilendiren konularda fikir alışverişinde bulunduklarını, sorunların çözümüne katkıda bulunmaya gayret ettiklerini kaydetti. Ziyarette Eskişehir’in öncelikli sorunları, ticaret ve sanayideki gelişmeler, platform tarafından yürütülen faaliyetler hakkında değerlendirmede bulunuldu.

Editör: Mustafa YILDIRIM