FİFA Dünya Kupası Elemeleri hazırlık maçına FİFA tarafından tek yetkili temsilci olarak Eskişehirli Ahmet Aksoyek atandı.

Devam eden Dünya Kupası eleme grupları maçlarında Ay Yıldızlı takımımız grubu ikinci bitirmeyi başardı. Ülkemize büyük sevinç yaşatan Karadağ Deplasmanı galibiyeti sonrasında, ekibimiz play off’ları da geçerek Katar’daki şampiyonaya gitmek istiyor.

Öte yandan devam eden diğer maçlarda ise Eskişehir’i gururlandıracak önemli bir görevlendirme yaşandı. Asya Grubunda mücadele eden Afganistan ve Endenozya arasında oynanmaması gereken Dünya Kupası Elemeleri Hazırlık Maçı güvenlik nedeniyle Türkiye’ye verildi. Antalya’da önceki gün oynanan maça ise FİFA tarafından tek yetkili temsilci olarak Eskişehirli Ahmet Aksoyek atandı. FİFA’nın maça sadece Eskişehirli bir ismi temsilci olarak ataması futbol çevrelerinde önemli bir aşama olarak gösterildi. Aksoyek, yetkilendirildiği maçın sonuna kadar görevini başarıyla yaparken, karşılaşmaya dair raporunu da FİFA’ya sunacak. Öte yandan karşılaşmayı Afganistan milli takımı 1-0 kazanmayı başardı.

Editör: Mustafa YILDIRIM