DYD Türktek firması inşaat sektöründe ihtiyaç duyulan tüm cihazların tedarikini en iyi şekilde üstlenmektedir. Kurulduğu ilk dönemden itibaren bu alandaki başarısıyla sektörün önde gelen isimlerinden olmuştur. Aynı zamanda belirtmeliyiz ki inşaat yapılarında tüm gereksinimleri yerel cihazlar ile karşılamaktadır. Bu bağlamda da yerel ekonomiye de fazlasıyla katkı sağlayan işletmelerden biri olmaktadır. Bunun yanı sıra firma %100 oranda müşteri memnuniyeti sunacak türden çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Firma bünyesinde yer alan hizmet kategorileri oldukça geniş bir skalaya yayılmaktadır. Hizmet alanlarının yanı sıra birçok ürünün de satışı yapılmaktadır. Ayrıca dilerseniz ihtiyacınız olan cihazı belli bir süreliğine kiralayarak da kullanabilirsiniz. Firma tüm bu alternatifleri müşterilerine uygun fiyatlandırmalar üzerinden sunmaktadır.

DYD Türktek Hizmet Alanları

Türktek kapsamında gerçekleştirilen oldukça geniş bir yelpazede hizmet alanı bulunmaktadır. Özellikle de nem kurutma ve inşaat kurutma gibi yapı sürecinde önemli noktalara sahip olan hizmetler yer almaktadır. Firmanın genel olarak bünyesinde bulunan bazı hizmetleri sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık. Belirttiğimiz hizmetler hakkında detaylı bilgi alabilmek için DYD Türktek online web adresine erişim sağlayabilirsiniz. Buradan çalışanlarla iletişime geçerek hizmet almaya da başlayabilirsiniz.

Şantiye nem kurutma, inşaat nem kurutma ve nem alma kurutma hizmetleri firma kapsamında sunulmaktadır. Bunun yanı sıra alçı ve sıva kurutma gibi hizmetler için de çeşitli cihazların kiralanması ve satışı yapılmaktadır. Bütün firma hizmetleri için DYD Türktek firmasının web adresini ziyaret etmeniz yeterlidir. Bu sadeye diğer nem kurutma cihazları ve hizmet alanlarını da görüntüleyebilirsiniz.   

Kaynak: https://www.dydturktek.com.tr/genel/35-kurutma/154-insaat-kurutma/

Editör: Mustafa YILDIRIM