CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer yeni yılda Eskişehir’in efsane ismi ile şampiyonları unutmadı. Çakırözer, Aralık ayında Romanya’da gerçekleşen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda birinci olan Eskişehirli Milli sporcu Tuğba Yıldırım’ı evinde ziyaret ederken, “Tuğba hem sağ, hem de sol bilekte dünya şampiyonluğu ile hepimizi umutlandırdı. Hem onu, hem de Eskişehirimizdeki sporcu şampiyonlarımızı yürekten kutluyor, başarılar diliyorum. Sporcu gençlerimiz Eskişehir’imizin, Türkiye’nin umudu” dedi. Eskişehirspor’un efsane ismi Amigo Orhan’ı da evinde ziyaret eden Çakırözer, yeni yılını kutladı.

DÜNYA ŞAMPİYONUNA KUTLAMA

2021 yılı geride kalırken, CHP’li Utku Çakırözer yılın son ayında Romanya’nın başkenti Bükreş’te gerçekleşen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda birinci olan Eskişehirli Milli sporcu bilek güreşi şampiyonu Tuğba Yıldırım’ı ziyaret etti. Dünya şampiyonluğunun yanı sıra Avrupa şampiyonu bilek güreşçisi de olan ve onlarca madalyanın sahibi Tuğba Yıldırım’ı tebrik eden Çakırözer, Yıldırım ve ailesinin yeni yıllarını kutladı. Sporcu gençlerin Eskişehir’in umudu olduğunu söyleyen Çakırözer, “Tuğba ve Eskişehirli iki gencimiz daha şampiyonada dereceye girdi. Tüm Eskişehir Milli sporcularımızı yürekten kutluyoruz. Sporcu gençlerimiz şehrimizin, ülkemizin umudu. Tüm gençlerimizin yeni yılını kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

AMİGO ORHAN’A YENİ YIL ZİYARETİ

Çakırözer, Eskişehirsporu’un efsane ismi Orhan Erpek’i de (Amigo Orhan) evinde ziyaret etti.  Amigo Orhan’a geçirdiği rahatsızlık sonrası geçmiş olsun dileklerini ileten Çakıırözer, Erpek ailesinin yeni yılını kutladı. Çakırözer ile Amigo Orhan’ın sohbet konusu Eskişehirspor olurken, ikili Eskişehirspor’un şampiyonluk dolu günlerini yeniden yaşayacaklarına inandıklarını söyledi. Çakırözer, “Amigo Orhan sadece Eskişehir’imizin değil, Türkiye için efsane oldu. Tüm Eskişehir Amigo Orhan ile gurur duyuyoruz” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM