Altın Çocuklar Akademisi, veli ve öğretmenlerin birbiriyle tanışmalarını sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği  bir kahvaltı gerçekleştirdi.

Altın Çocuklar Akademisi’nin Yenikent, Vişnelik ve Batıkent merkez şubesinin velileri ve kurum çalışanlarının katıldığı kahvaltıya, Vali Yardımcı Sayın Alper Balcı, Eskişehir Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sayın Deniz Şengezer de katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Vali Yardımcı Sayın Alper Balcı, Altın Çocuklar Akademi’sin köklü bir firma olarak, Eskişehir’de önemli bir alanda büyük bir açığı kapattığını ve kaliteli hizmetiyle, çocuklarımızın yetişmesine katkı verdikleri için Altın Çocuklar Akademisi Kurucusu Necla Çakır Süneçli’yi kutladı. Necla Çakır Süneçli de velilere “35 yıldır “Çocuklarınız Çocuklarımızdır” diyerek çıktığımız yolda bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz.” dedi

Kahvaltıda yakında açılacak olan BİLNET Okulları hakkında da bilgi paylaşıldı. Yeni dönemde yapılan Life Kinetik eğitiminden örnekler sergilenirken, STEM uygulaması hakkında da velilere bilgi aktarıldı.

Editör: TE Bilişim