Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine yurt içi ve yurt dışında çeşitli fuarlara katılarak devam ediyor.

Anadolu Üniversitesi son olarak, Ankara’da açılan ve sektörün öncülerini konuk eden Verimlilik ve Teknoloji Fuarına katılırken, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan standı ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’dan bilgi aldı. Dijitalleşen Açıköğretim Sistemi nedeniyle üniversite olarak Verimlilik ve Teknoloji Fuarına katılımı çok önemsediğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminin dijitalleşme misyonuyla birlikte e-öğrenme malzeme çeşitliliğini arttırmaya yönelik çalışmalarına devam ettiğine dikkat çekti.

Öte yandan Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından düzenlenen ’Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’ ile yerli ve yabancı şirketler ile kuruluşların yakın ilişkiler kurması, karşılıklı proje, teklif, ürün gibi alanlarda alışverişlerin yapılması, iş birliklerin kurulması amaçlanıyor. İlk kez düzenlenen fuarda 150 firma ve bin 500 katılımcı yer alıyor.

Editör: TE Bilişim