Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Mezuniyet ve Yılsonu Gösterisi, Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.
Gösteriye, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Celal Avni Öztürk, Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Şeniz Emeksiz, bu yıl yaptığı konuşmasının kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade etti. Emeksiz, “19 yıldır bulunduğum bu kuruma yarından itibaren veda ediyorum. 19 yıla acı tatlı birçok anı sığdırdık, her an yeni bir şeyler ortaya koymak için çalıştık. Bu çalışmalar 0-6 yaş aralığındaki çocuklarımızın geleceğinde çok önemli olduğu için biz de bunun bilinciyle hareket ettik. Bundan sonraki süreçte artık Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, Anadolu Üniversitesi’nin uygulamalı anaokulu olacak ve konsepti değişecek. Anadolu Üniversitesi’nden mezun olmak ayrıcalıktır. Onlar bu ayrıcalığı yaşayacaklar. Çocuklarımın hepsiyle gurur duyuyor ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ VE DOĞRUSUNU HAK EDİYORLAR”
“Bu sahneden iki çocuğu geçen bir veli olarak konuşacağım” diyerek sözlerine başlayan Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Celal Avni Öztürk ise, çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu ifade etti. Öztürk, “Onların gelişimine katkıda bulunmak için ne yapsak azdır. Her şeyin en güzelini ve doğrusunu hak ediyorlar. Sizlerle burada olup, bu güzel anları paylaştığım için çok mutluyum. Çocuklarımızın hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ve rektör yardımcılarımız da çocuklarımızın mezuniyetini gönülden kutluyorlar” diye konuştu.
Gösteri, diplomasını alan öğrencilerin söylediği şarkılarla son buldu.
Editör: TE Bilişim