Eğitim İş Sendikası’nın ülke genelinde yaptığı Ulusal Bağımsızlığın 100. Yılında Gençliğin Atası’na Özlemi konulu mektup yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Eğitim İş Sendikası Şube Başkanı Hüseyin Yurtman, sendikanın genel merkez tarafından ülke genelinde yaptığı yarışmada Eskişehir’den ulusal ödüllerine öğrencilerin giremediğini belirterek, “Şube olarak komisyon üyelerimizin yaptığı değerlendirmede 11 öğrencimizi ödüllendirdik. 100 yılındaki böyle bir etkinlik büyük önem kazanıyor. Öğrencilerimizin Atatürk’ün ilkelerini ve devrimlerine sahip çıkmaları bizi çok mutlu ediyor. Geleceğin Türkiyesi’nin çok aydınlık olacağı konusunda ümitlerimizi bir kez daha arttırıyor” dedi.

Eğitim İş Sendikası Eskişehir Şubesi’nin komisyonunun belirlediği ilk üçe giren dereceye giren ve  ödüle layık olan öğrencilere ödülleri verildi.  Atatürk’ün Nutuk kitabı, sendikanın kupası ve hediye çeki ile katılım belgeleri verildi.

 İrem Şahin, Küçüklüğümde dedem sandığım sevgili Atam başlıklı mektubu ile 1., Kamile İşçi-Tük Gençliğinin sevdası Atam 2. Ve Türk’ün yüce lideri başlıklı mektubu ile Pakize Nur Atıcı 3. Oldu.

Ödüle layık gören ve ödüllerini alan öğrenciler de şunlar:                                

İpek Yılmaz, Ata Eraslan, Yiğit Serhat Asar, Sudenur Çizmeci, Selin Bıçakcı, Nazlıcan Yöngüven , Betül Uyanık, Bilge Duran.

Ödül törenine, sendika yöneticileri, öğretmen ve veliler katıldı.

Editör: TE Bilişim