Sevinç Behiç Akaydın Ortaokulu’nun başarılı kros sporcuları, Okul Müdürü Filiz Kıvrak, Türkçe öğretmeni Emre Ökten ve Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Ali Akbaş eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’i makamında ziyaret etti.

Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Ali Akbaş’ın gayretleriyle Kocaeli Okullar Arası Kros grup birinciliğinde 3’ncü olma başarısını göstererek Türkiye finallerinde Eskişehir’i temsil etmeye hak kazandı. 3 Mart’ta Mersin’in Silifke İlçesinde düzenlenecek finallerde yarışacak Türkiye’nin en iyi 15 takımı arasına girmeye hak kazandı.

Türkçe öğretmeni Emre Ökten ise, okullarında gerçekleştirmeyi planladıkları “Sevinçle Okuyoruz” okuma alışkanlığı kazandırma projesini de Özen’e bilgi sundu. Eskişehir’deki okulların aldığı başarıların kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Özen, Sevinç Behiç Akaydın Ortaokulu yönetici, öğretmen ve sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Mersin’de düzenlenecek finallerden de derece ile dönmelerini diledi.

Okuma projesini desteklediğini ifade eden Özen, “Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve çocuklarımıza kitabı sevdirmek için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

Editör: TE Bilişim