Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt okul müdürleri ile bir araya geldi.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette eğitimcilerin istek ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin eğitim projeleri hakkında bilgi verdi.

En büyük hedeflerinin okullara verilen fiziki düzenleme çalışmaların yanı sıra çocuk ve gençlerin sesine kulak vermek olduğunu belirten Başkan Kurt, bu konuda işbirliği yapacaklarını vurguladı.

Odunpazarı bölgesinde çocuk ve gençlerin yeteneklerini ortaya çıkaracak, gelişimlerine katkı sağlayacak gençlik ve kültür merkezlerinin azlığına değinen Başkan Kurt, belde evlerinin bu açığı gidereceğini vurguladı.

ÇOCUKLARIMIZ HAYAL EDECEK BİZ  GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

“Çocuklarımız hayal edecek biz de onu gerçekleştireceğiz” diyen Başkan Kurt, eğitime destek çalışmalarına yeni bir boyut kazandıracaklarını belirtti.

Başkan Kurt konuşmasının sonunda, “Eğitime verdiğimiz destek hiç azalmadan artarak devam edecek. Okulların en başta gelen sorunlarından biri olan temizlik konusunda çalışmalarımızı başlattık. Odunpazarı Belediyesi’nin eğitimin her alanında okullar ile işbirliği içerisinde olacağını ve bu işbirliğinin yeni projelerle devam edeceğine inanıyorum. Gereken her konuda desteğe hazırım” dedi.

Eğitim alanında faydalı bir görüşme olduğunu ifade eden okul müdürleri, “Bizler de her zaman Odunpazarı Belediyesi’nin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim