Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’ in hayata geçirdiği “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında Yazar Prof Dr. Kemal SAYAR’ ın Merhamet adlı eserinden kompozisyon yarışması düzenlendi dereceye giren öğrencilere yapılan görkemli bir törenle ödülleri verildi.

Genç Memur-Sen’ in hayata geçirdiği “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesinin ödül törenine Eskişehir Milletvekilleri Prof Dr. Nabi AVCI, Prof Dr. Emine Nur GÜNAY, Ak Parti İl Başkanı Zihni ÇALIŞKAN, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali ACAR, Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan ÇİZMELİOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, TRT Genel Müdür Müşaviri Fethi Fahri KAYA, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Önder CEYLAN, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZCAN, Projeye dahil olan danışman öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katılım sağladı.

Törende karşılama konuşması yapan Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim AKAR programa katılan konuklara şükranlarını belirtti. Akar, “Geleneksel hale gelen “Bir Bilenle Bilge Nesil” projemizin dördüncüsünü düzenliyoruz. Yarışmamıza 30 okulumuzdan 353 kompozisyon yazılmıştır. Jüri tarafından ödüle layık görülen 10 eser belirlenmiştir. Bu vesileyle projede emeği geçen Genç Memur-Sen yönetim kuruluna ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube yönetimine teşekkür ediyorum.”dedi.

Törende kürsüye davet edilen Prof Dr. Nabi AVCI, “Yeni bir dünya hayal ediyorsak ancak bilge bir nesille gerçekleştirebiliriz. Projenin gençlere çok büyük katkıları olacağını vurguladı. Gençlere değerler kazandıracak fikir dünyasını zenginleştirecek ve Merhamet duygusuna önemli katkıları olacaktır. Projede emeği geçen Eğitim-Bir-Sen, Genç Memur-Sen, danışman öğretmenler, öğrenciler ve ailelerine teşekkür ediyorum”

Törende konuşma yapan Prof Dr. Emine Nur GÜNAY ise “Bu özel programa iştirak etmekten büyük onur duyduğunu belirtti. Bu anlamlı projeden dolayı Genç Memur-Sen’ e teşekkür etti. Bilgisi esas olan her eylemin, her projenin önemli olduğunu vurguladı. Dereceye giren öğrencileri tebrik ederek projenin büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim