Haber: İrfan Üstündağ

Seyyid Battal Gazi Vakfı, Seyitgazi nüfusuna kayıtlı yüksek öğrenim gören öğrencilere öğrenim yardımı yapmaya devam ediyor. Bu yıl Vakıftan karşılıksız burs almaya hak kazanan 62 öğrenci ile burs desteği sağlayan hayırseverler Eskişehir Öğretmenevinde yapılan yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan Vakıf Başkanı Dr. S.Sırrı KABADAYI” Maddi imkanları yetersiz Seyitgazili üniversite öğrencilerine 21 yıldır öğrenim yardımı sağlamaktayız. 2 yıldır sömestr tatilinde buluştuğumuz öğrencilerimizde hemşehrilik bilinci oluşturmaya çalışıyor, maddi ve manevi olarak yanlarında olduğumuzu anlatıyor, burs desteği sağlayan hayırseverlerimizi onure ediyoruz” dedi.

Toplantıda Vakfa burs desteği sağlayan hayırseverlere plaket takdim edildi. Aralarında Refik Önür, Lütfü Yüksel ve Göral Çatak’ın da bulunduğu hayırseverler yaptıkları konuşmalarda hayat tecrübelerini paylaştılar ve öğrencilerin okul ve iş hayatında başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundular.

Vakıftan burs alan öğrenciler adına konuşan Sevgi DERE, yapılan bu toplantıda Seyitgazili üniversite öğrencileri ile tanışma imkanına sahip olduklarını, her konuda kendilerine yardım ve destek sağlayabilecek hayırseverleri tanıma ve onların görüş ve önerilerinden yararlanma fırsatı bulduklarını belirtti ve tüm öğrenciler adına teşekkür etti. Yapılan konuşmalardan sonra öğrencilere yemek verildi ve bursları dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim