Önder Dil’in İstiklal Mahallesi’nde bulunan ilk binasında artık tamamen çocuklara yönelik İngilizce eğitimleri verildiğini hatırlatan Önder Dil Kurucu Müdürü Mustafa Köksal, burada 5 yaşından itibaren dil eğitimine başladıklarını aktardı.
 
Ana sınıfından başlayarak 8’inci sınıfa kadar öğrencilere yönelik dil eğitimlerinin verildiğini dile getiren Köksal, 11 Temmuz’da Yaz Okulu’nun başlayacağını söyledi. 4 haftalık yoğun bir programın uygulanacağı yaz okulunda ilkokul ve ortaokul öğrencileri hem geçen yılın konularını tekrar edebilecek hem de önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına hazırlanacaklar ve yabancı öğretmen ile birlikte bol bol uygulama yapma olanağı bulacaklar. Bunun yanı sıra Ağustos ayında 4 haftalık bir yaz okulunun daha açılacağını anlatan Mustafa Köksal, yaz tatilinin çocuklar için yalnızca eğlenme, sosyal ve sportif etkinlikler anlamına gelmemesi gerektiğini söyledi.
 
DİLİN TEMELİNİN ERKEN YAŞLARDA ATILMASI
 
Mustafa Köksal, özellikle erken yaşlarda başlayan dil eğitiminin çocukların o dilin temelini atması bakımından önemine dikkat çekerek, “Burada çocuklara oyun oynar gibi dersler veriyoruz, her çocuk kendi yaşına uygun yöntemlerle dil eğitimi alıyor, eğlenerek dil öğrenmelerini sağlıyoruz. Bu anlamda aileler gönül rahatlığı ile yaz okullarımıza gelebilirler” şeklinde konuştu. Çocuk gruplarında önümüzdeki yılın kayıtları için yarı kapasitelerini şimdiden doldurduklarını belirten Köksal, İlkokul ve ortaokula giden çocukları bulunan velilere seslenerek şunları söyledi: “Çocuklar yaz tatilini sadece oyun oynayarak geçirmesin, burada zaten oyun gibi verilen bir eğitimle yabancı dil kursu veriyoruz, onları eğlendirerek eğitiyoruz, çocuklar dil eğitimine severek gelecekler, zaten sevginin olduğu yerde başarı da gelecektir. Burada yabancı dil için iyi bir temel atacaklar ve sonraki yıllarda bu sağlam temel üzerinden dil eğitimlerini daha başarılı bir şekilde sürdürecekler. 
Editör: TE Bilişim