Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencileri inovatif kategorisinde “Kağıtperest” şirketi ile üçüncülük ödülüne layık görülen öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’i ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Genç Başarı Eğitim Vakfı arasında imzalanan “AB’de ve Türkiye’de Girişimcilik Eğitimin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında genç öğrencilere girişimcilik deneyimi kazandırmak üzere 2016-2017 eğitim öğretim yılında 30 okulun katıldığı programda öğrenciler şirket kurarak satışlarını gerçekleşti.

Yarışmaya İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Uşak, Diyarbakır, Urfa, Bilecik, Bursa ve Mardin illerinden katılım gerçekleştirildi. İlimizi temsilen 4 okuldan 6 şirket İstanbul’da yarışmaya katıldılar. Şirketler; En İyi Stant, En İyi Satış-Pazarlama, En İyi Inovatif Ürün ve En İyi Şirket kategorilerinde yarışmaya katıldılar.

Eskişehir’i temsilen katılan okullardan Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencileri inovatif kategorisinde “Kağıtperest” şirketi ile üçüncülük ödülüne layık görüldüler.

Ödül kazanan öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Editör: TE Bilişim