Tepebaşı İlçesi Mustafa Kemal İlkokulu/Ortaokulu’nda, Milli Eğitim Bakanlığımızın katkılarıyla “Eğitimleri Sırasında Desteklenmesi Gereken Öğrencilerimiz” için kazandırılan Destek Eğitim Odasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Emir, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, şube müdürleri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Musa Özgür Karatay yaptığı konuşmada; “Destek eğitim odası özel gereksinimli öğrencilerimiz ve okulumuz için büyük bir kazançtır. Destek eğitim odamızda işitme engelli öğrencilerimize hizmet verilecektir. Bu öğrencilerimiz kalabalık sınıf ortamında eksik kaldıkları konuları birebir eğitim ile destek eğitim odasında tamamlayacaklardır. Birebir aldıkları eğitimle, akademik başarılarının artması sağlanacak, böylelikle öğrencilerimizin özgüveni de artacaktır. Özel araç gereç ile eğitim materyallerinin sağlandığı ve öğrencilerimizin gereksinimlerine uygun fiziksel, sosyal, psikolojik ortam düzenlemelerinin yapıldığı destek eğitim odasında emeği geçen herkese katkılarımdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim