Eskişehir Doğa Koleji Mağdur velileri adına bir grup basın açıklaması yaparak mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Dede Korkut Parkı karşısında bulunan Doğa Koleji yeni kayıt bilboordu önünde veliler adına açıklamayı Nilüfer Kurumehmetoğlu yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen Kurumehmetoğlu, “Bizler Doğa Koleji mağdur eski velileri olarak sizlere sesleniyoruz. Eskişehir Doğa Koleji 2019-2010 eğitim öğretim yılı için çocuklarımızın kaydını aylar öncesinden yaptırıp okul ücretlerimizi peşinen ödedik. Okulun içinde bulunduğu durumdan dolayı çocuklarımızı Eskişehir Doğa Koleji’nden almak zorunda kaldık.

Ayrılırken bize okul ücretlerimizin en kısa sürede ödeneceğini hiçbir öğrencinin parasının okulda kalmayacağı söylendi. Üzerinden aylar geçmesine rağmen hiç birimizin okul ücretleri ödenmediği gibi bu konuyu takip etmek istediğimizde karşımıza muhatap bile bulamadık. Telefonlarımıza cevap verilmedi. Okula gidip konuşmak istediğimizde hep geçiştirildik.

Bizler bize söylenen yasal sürenin dolduğundan dolayı ve üzerinden neredeyse bir yıl gibi bir süre geçtiğinden okul ücretlerimizin ödemeleri yapılmadığı için artık hukuksal sürece başvuracağız”dedi.

Editör: TE Bilişim