Eğitim Bir Sen 1 No.lu Şubede  Toros Üniversitesi ile yürütülen yüksek lisans programının neticesinde üyelerin aldığı diplomalarla ilgili sembolik bir tören gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen 1 No.lu Şube Başkanı Muammer Karaman, Eğitim Bir Sen’in  sendikal mücadelesini akademik ve hizmet sendikacılığı sloganlarını rehber yaparak sürdürdüğünü kaydetti.

   

Bugün hizmet ve akademik sendikacılık yapıyoruz iddialarını yeniden ispatlayan bir çalışmayı paylaştıklarını  kaydeden Karaman şunları söyledi: “ Toros Üniversitesi ile yaptığımız işbirliği ile işletme ana bilim dalında yürüttüğümüz yüksek lisans programını tamamladık ve diplomalarımızı aldık. Bu diploma özellikle yöneticilik alanında arkadaşlarımızın kariyerine önemli  katkı sağlayacaktır.

Hiç şüphesiz madden ve zaman olarak fedakarlık yapan arkadaşlarımı da kutlamak isterim. 3 dönem boyunca yaz kış demeden tüm hafta sonlarını bu yüksek lisans programına ayırdılar diğer sendikalar tarafından üretilmiş dedikodulara kulak asmadılar bugün sizlerle paylaştığımız diplomalarda o dedikodu merkezi sendikalara en güzel cevabı veriyorlar

Eğitim Bir Sen olarak dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da üyelerimizin hak ve hukukunu korurken onların mesleki kariyerlerini geliştirmeye daha donanımlı hale getirerek ülke ve insanımıza saha faydalı hale getirmek için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

Ben arkadaşlarımı tekrar kutlarken bu yüksek lisan programında bizimle işbirliği yapan Toros Üniversitesine de teşekkür ediyorum”

 
Editör: TE Bilişim