Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen "2017-2018 Bahar Dönemi Yüksek Onur Belgesi Töreni" Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplamda 388 öğrencinin yüksek onur belgesi aldığı törene Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Çoşkun Bayrak, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Meral Güven, Doç. Dr. Erdoğan Kaya ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

“Eğitim Fakültesi ailesi olarak sizlerin iyi yetişmesi yönünde çaba sarf ediyoruz”

“Böylesine törenler başarıların paylaşılması adına önem taşıyor.” diyen Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Coşkun Bayrak açılış konuşmasında şunları aktardı: “Aslında fakültemizde başarı belgesi almayanların sayısı oldukça az. Bu bakımdan hem sizleri hem de sizlere gönül veren, emek harcayan ailelerinizi kutluyorum. Bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde daha da büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum.” Öğretmen adaylarında hem akademik başarıyı hem de ruhsal iyilik halini çok önemsediklerini dile getiren Prof. Dr. Bayrak ayrıca, “Biz Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi ailesi olarak özellikle sizlerin iyi yetişmesi yönünde çaba sarf ediyoruz. Siz de bu çabayı gösterdiğiniz başarılarla karşılıksız bırakmıyorsunuz. Dolayısıyla hepinizi yürekten kutluyorum.”

Tören, bölüm başkanları tarafından yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim