eTwinning Ulusal Konferansı, 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında Kemer/Antalya’da gerçekleştirildi.

Konferansa, Milli Eğitim Bakan Danışmanı Dr. Adem Çilek, YEGİTEK Daire Başkanları Mehmet Hakan Bücük, Sayın Mehmet Ruşen, Asaf Murat Karapınar ve Muhammed Sadık Arslan, Türkiye eTwinning Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, Ulusal Destek Servisi ekibi, eTwinning il koordinatörleri, Avrupa kalite etiketi sıralamasında ilk 200’e giren öğretmenler, EBA İçerik Geliştirme ekibinde yer alana İngilizce öğretmenleri ve akademisyenlerden oluşan 350 kişi katıldı.

Konferansa projeleriyle Avrupa Kalite Etiketi almış Asuman Baş, Ayşe Ürkel Boz, Davut Atış ve Selda Kul Baştürk Öğretmenlerimiz, eTwinning İl Koordinatörü Gülşah Sarıkaya ve Eba İçerik Geliştirme ekibinden Berna Ergün isimli Öğretmen Eskişehir'imizi temsilen davet edildi. En başarılı projelerin sergilendiği konferansta Eskişehirli öğretmenler 3 stant ile projelerini sergilediler.

3 gün süren konferansta yaklaşık 20 eğitim oturumu gerçekleştirildi. Bakan Danışmanı Dr. Adem Çilek, İl koordinatörleriyle ayrı bir oturum gerçekleştirerek illerdeki uygulamalar, çalışmalar, vs. konusunda bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim