Eskişehir’de ilk ve tek butik lise olma özelliği taşıyan My Butik Mesut Yıldızak Lisesi’nde yeni sezon kayıtları devam ediyor. 
Mesut Yıldızak Lisesi Eskişehir’de ilk ve tek butik lise olma özelliği taşımakta. 12 kişilik derslikleriyle dikkat çeken Mesut Yıldızak Lisesi; farklı ders programı, öğrenciye özel rehberlik desteği, nitelikli öğretmen kadrosu, farklı yayın organları ve kaliteden ödün vermeden öğrencileri hayallerindeki meslekleriyle buluşturma hedefindedir. Butik lise hakkına bilgi veren Mesut Yıldızak Temel Lisesi kurucusu, Mesut Yıldızak, “5 yıldır butik lise olarak eğitim vermekteyiz. Eskişehir’de bu tarzda eğitim veren başka bir kurum yok.  Çok fazla öğrenci almıyoruz. Maksimum öğrenci sayımız ise 144 olmakla birlikte 12 kişilik sınıflarımız mevcuttur. 9 ve 10’uncu sınıfta İngilizce temelli eğitimler veriyoruz. 11 ve 12’nci sınıfta ise üniversite sınavına yönelik eğitim düzenliyoruz. Biz kurum olarak herhangi bir yayın kuruluşuna bağlı değiliz. Hangi yayınevinin kitabı daha kaliteliyse onunla çalışıyoruz” dedi. 
YÜZDE 90’A VARAN BAŞARI 
Kurucu Yıldızak üniversite sınavlarında yüzde 90’a varan bir başarı yakaladıklarını söyleyerek, “Farklı ders programıyla, öğrenciye özel rehberlik desteğiyle, teknik anlamda zenginleştirilmiş seçkin ve şık bir ortamda, kaliteden ödün vermeden öğrencilerimizi hayallerindeki meslekleriyle buluşturmayı hedeflemekteyiz. Böyle olunca başarı da kaçınılmaz oluyor. Yüzde 90’lara varan bir başarımız var. Bu hem bizi hem velileri hem de öğrencilerimizi son derece mutlu ediyor” şeklinde konuştu. 
SON GÜN 15 AĞUSTOS 
Yeni sezon öğrenci kayıtları hakkında bilgi veren Yıldızak, “Kayıtlarımız başladı. 15 Ağustos tarihine kadar kayıtlarımız devam etmektedir. Deneyimli bir kadromuz var. Liderlik vasıflarıyla donanmış, girişimci ve eleştirel düşünebilen nitelikli öğrenciler yetiştirmek ve özgün çalışmalarla eğitim ve öğretime katkıda bulunmak misyonu ile hareket ediyoruz” diye konuştu. 
 

Editör: TE Bilişim