Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu’nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı, anaokulu bahçesinde gerçekleşen ve velilerin de katıldığı karne etkinliğiyle tamamlandı.
Etkinliğin açılışında konuşan Anaokulu Müdürü Burcu Mutlu, okul yönetimi ve öğretmenleri olarak öğrencilerinin üst düzey eğitim almış ve pek çok beceri kazanmış olarak mezun olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti. Burcu Mutlu öğretmenler başta olmak üzere okulda verilen nitelikli eğitime emeği geçen anaokulu personeline, maddi-manevi destekleri için ESOGÜ Rektörlüğü’ne ve Eğitim Fakültesi Dekanlığı’na teşekkür etti.
Anaokulu Koordinatörü ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, mezuniyet töreninde hem 2015-2016 eğitim-öğretim yılının verimli geçmesinin mutluluğunu hem de mezun verdikleri öğrencilerinden ayrılmanın hüznünü bir arada yaşadıklarını söyledi. Mezun ettikleri öğrencilerin üst düzey eğitim aldığını ve değer, algı ve beğenileriyle şahsiyetli bireyler olarak yetiştiğini belirten Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, tüm mezunların bundan sonraki eğitim kademelerinde de başarılı olacağına emin olduğunu ifade etti. Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay Valide Malhatun Anaokulu öğretmenleri ve diğer personeline, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Turan ve fakülte personeline, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ve Rektörlük personeline teşekkür ettikten sonra, tüm mezunları “Unutmamak ve unutulmamak” temennisi ve başarı dilekleriyle uğurladı.
Açılış konuşmalarının ardından dans gösterileri ve oyunlar gerçekleşti, mezuniyet kütüğüne künyeler çakıldı. Tören mezuniyet belgelerinin ve karnelerin verilmesinin ardından mezuniyet balonlarının uçurulmasıyla sona erdi.
Editör: TE Bilişim