İngilizce Tıp Fakültesi öğrencisi Yunus Emre Özdemir, gönderdiği elektronik mektupta başarılarında ETO’nun verdiği bursun büyük katkısı olduğunu belirterek, hem hak kazandığı uluslararası sertifikaları gönderdi hem de kendisine verilen destek için teşekkür etti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın burs verdiği onlarca öğrenciden birisi olan Yunus Emre Özdemir, gönderdiği elektronik mektupla ETO’ya teşekkür etti. 2017 yılı itibariyle burs almaya hak kazanan Özdemir, Atatürk Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi olarak aldığı bursun öğrenimine büyük destek olduğunu söyledi. ETO’dan aldığı bursun öğrenim hayatına büyük katkı sağladığını belirten Özdemir, bu sayede birçok başarıya imza attığını kaydetti. Özdemir ayrıca alma başarısı gösterdiği uluslararası ve ulusal sertifikalarını da gönderdi.

ETO Başkanı Güler, Özdemir’i tebrik etti

Geleceğin doktoru Özdemir mektubunda, “Öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bu sene boyunca her türlü faaliyetimde bursunuz ile bana inanılmaz bir destek sağladınız. Her başarılı faaliyetimde sizin adınızı andım. Sayenizde ABD-Davidson Üniversitesi/İlaç Keşfi ve İngiltere-Leeds Üniversitesi/Kanser İlaçları başarı sertifikası olmak üzere toplam 4 sertifika aldım. Bunun yanında birçok akademik ve non-akademik faaliyetlere de katıldım. Tıp fakültesini okumanın, gerek kitapları olsun gerek aktiviteler olsun, ne kadar maliyetli olduğunu da göz önünde bulundurursak, bir sene boyunca bana olan desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. Artık 2.sınıfa geçiyorum, hem de 2.8 ortalama ile” ifadelerini kullandı. ETO Başkanı Metin Güler de şehir dışında olan Yunus Emre Özdemir’i telefonla arayarak, vefası ve başarılarından dolayı tebrik etti. Özdemir’in başarılarıyla gururlandığını ifade eden Güler, en yakın zamanda da Özdemir’i ziyaretine beklediğini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim