Murat Yıldırım Eğitim Kurumları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi mezuniyet heyecanını öğrencilerle birlikte yaşayan My Kolej Eskişehir Kurucusu Süleyman Reyhan ve öğretmenleri, ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadılar.

Reyhan “Bu ülkenin yarınları olacaksınız. Yarınlar için siz sevgili öğrencilerimizi ahlaklı, milli değerlerle donanmış nesiller olarak görmek bizleri son derece memnun edecektir.” diyerek öğrencilerini gururla uğurladı. Koleji birincilikle bitiren Hemşirelik Bölümü öğrencisi Sidar Güç’e diplomasını Eskişehir Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez verirken, ATT Bölümünden yine birinci olarak mezun olan Halis Can Kınacıoğlu’na ise diploması okul kurucusu Süleyman Reyhan tarafından verildi. Okul ikincisi olan Emine Baykuş’un diploması da Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu tarafından takdim edildi. Yeni dönemde yeni kampüse geçileceğinin müjdesini veren Reyhan; yeni dönemle birlikte anasınıfı, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi de açmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca tüm bu eğitim faaliyetlerinde Önder Eğitim Kurumları ile güç birliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Mezuniyet heyecanı sürerken, manevi değeri olan Türk bayrağı ve okul flaması, 12. sınıf öğrencileri tarafından 11. sınıf öğrencilerine gururla teslim edildi. Mezuniyet töreninin ilerleyen saatlerinde bölüm birincileri olan Sidar Güç ile, başarılarının karşılığını yaş kütüğüne isimlerini çakmaya hak kazanmakla aldı. Törenin sonunda da My Koleji’nin verdiği iftar yemeğinde tüm öğrenciler, veliler ve öğretmenler bir araya geldi.

Editör: TE Bilişim