Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ESMMMO) tarafından düzenlenen törende genç mali müşavirlere çalışma ruhsatları teslim edildi.  S.İlker Özokcu çok amaçlı salonunun ev sahipliğini yaptığı törene, yönetim kurulu başkan ve üyeleri, ruhsat alamaya hak kazanan yeni üyeler ile aileleri katıldı.

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu başkanı Neşet Ertoy’un açılış konuşması ile başlayan törende,  Ankara da gerçekleştirilen yeterlilik sınavında başarılı olan 15 meslek mensubuna ruhsatları takdim edildi. Mali Müşavirliğin dünyada en prestijli meslekler arasında kabul edildiğine dikkat çeken oda başkanı Ertoy “Ülkemiz de henüz beklenen saygınlığı tam olarak elde edememiş olsa da yükselişini sürdürmekte ve bu ünvanın elde edilmemesi hiç kolay olmamaktadır. Zorlu bir süreci geride bıraktınız,  ama sonucunda bütün bu emeklerinizin ve özverinizin karşılığı olan Mali Müşavirlik ünvanınızı ve ruhsatlarınızı teslim alarak 110 bin kişilik muhasebe ailesine dahil oldunuz. Sizleri ve bu süreçte sizleri yalnız bırakmayan ailelerinizi yürekten kutluyorum “diye konuştu.

Katılımın beklenenin üzerinde olduğu törende, Burcu Güler, Fatih Çelik, İsmail Yılmaz, Rıza Berker Yürekli, Sevtap Arabacı, Aysun Tatlı,Cengiz Can,Erdal Gün, Hülya Altın, Şebnem Şenbayram, Nihal Erdurmuş, Ömer Örde, Davut Çelik, Şennur Anbar, Uğur Karakuş çalışma ruhsatı almanın sevincini meslektaş ve aileleri ile birlikte paylaştı. Tören ruhsatların teslim edilmesinin ardından son buldu.

Editör: TE Bilişim