E-ticaret pazaryeri sitesi aZall.com ve Türk Eğitim Vakfı (TEV), yeni hayatlara dokunmak için iş birliği yaptı. İmzalanan protokol neticesinde aZall.com gelirinin bir bölümünü maddi imkanı kısıtlı öğrencilerin geleceğine katkı sağlamak amacıyla Türk Eğitim Vakfı'na bağışlayacak.

Başarılı ve maddi imkanı kısıtlı daha fazla sayıda gence eğitim bursu vermek amacıyla eğitime desteklerini sürdüren Türk Eğitim Vakfı, aynı değerlere sahip çıkmayı misyon edinmiş olan aZall.com ile gençlerimizin hayatına dokunacak bir projeye imza attı. E-ticaret pazaryeri sitesi aZall.com ve Türk Eğitim Vakfı tarafından öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak üzere protokol imzalandı. 18 Haziran Cuma günü imzalanan protokole göre aZall.com dan alışveriş yapan her kullanıcı, aZall'ın kendileri adına Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunmasını tercih edebilecek. Site üzerinden ödeme sayfasına gelen kullanıcılar, Türk Eğitim Vakfı butonunu seçtikleri anda, aZall.com kullanıcıdan herhangi bir ücret talep etmeden tamamen kendi gelirinden, kullanıcısı adına Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunmuş olacak. Böylece, Türkiye geneline hizmet veren aZall.com, ülkenin dört bir yanından alışveriş yapan kullanıcılarının isteği doğrultusunda gelirinin belli bir oranını Türk Eğitim Vakfı'na aktarmış olacak.

aZall.com olarak eğitimin en büyük yatırım olduğuna inanıyoruz

Sözleşme gereği bilançolarının şeffaf bir biçimde Türk Eğitim Vakfı yetkililerine açacaklarını kaydeden aZall.com Yönetim Kurulu Başkanı Emre Demir “Türk Eğitim Vakfı, gençlerimizin eğitimine katkı sağlayan ve yarım asırdır hizmet veren dev bir vakıftır. Eğitimin ülkemiz için en büyük yatırımlardan olduğuna inanan biri olarak, böyle kıymetli bir proje için Türk Eğitim Vakfı ile işbirliği yapmaktan büyük gurur duyuyorum. aZall.com olarak gençlerimizn geleceğine katkı sağlayacağımız için çok mutluyum” diye konuştu.

Türk Eğitim Vakfı Şube Başkanı Başak Tuğba Damarsoy ise " Türk Eğitim Vakfı olarak Atatürk’ün izinde, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti idealine ulaşma hedefiyle çalışıyor, gençlerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi yanlarında oluyoruz. Bu süreçte bireysel ve kurumsal destekçilerimizle birlikte daha çok gencimize ulaşıyoruz. a.Zall.com’a gençlerimizin geleceğine sağladığı katkı ve vakfımıza verdiği destek için teşekkür ediyoruz." ifade etti.

Türk Eğitim Vakfı Hakkında:

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 4 Mayıs 1967 tarihinde merhum Vehbi Koç'un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 Türk aydını tarafından kuruldu. Başarılı ve maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği vererek Türkiye’ye ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençleri ve onların yetişecekleri eğitim sistemini destekleyen TEV, kuruluşundan günümüze yaklaşık 250 bin yurt içi ve iki bin yurt dışı bursu sağladı. Eğitime katkılarını 30 adet eğitim tesisi yaptırarak destekleyen Türk Eğitim Vakfı ayrıca Türkiye’de üstün başarılı ve yüksek potansiyelli öğrencilere ihtiyaç duydukları eğitimi lise düzeyinde sağlamak amacıyla kurulan İnanç Lisesi’ni 2001 yılında devraldı ve okul Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) adıyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir’de, Trabzon’da ve Ankara’da kız öğrenci yurdu açarak Türk Eğitim Vakfı Öğrenci Yurtları İktisadi İşletmesi bünyesinde faaliyet alanını genişletti.

Editör: TE Bilişim