Haber Erdoğan Ekiner

S.A.Kamışlı İlkokulu O.A.B gecesinde, Tolga Sağ, Aytaç Karausta ve öğrenciler sahnedeydi.

Gültepe Mahallesi’nde bulunan Süleyman Hava Kamışlı İlkokulu Okul Aile Birliği’nin öğrencilere ve okula destek amaçlı birlik ve dayanışma gecesi, yetenekli öğrencilerin sahnede becerilerini sergilediği, yanı sıra Tolga Sağ, Aytaç Karausta ve Cem Ulu’nun sahne aldığı güzel, coşkulu ve anlamlı bir etkinlik oldu. Gecenin başlangıcında okula desteklerinden ötürü; Prof. Dr. Haydar Aras, Ali Ulu, Göral Çatak, Atıcı Beton, Sanayi Odası ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt gibi kişi ve kuruluşlara plaket verildi. Başkan Kazım Kurt adına plaketini Mahsuni Ilgın aldı. Gecede okulun yetenekli öğrencilerinden Eyşan Yalçın keman dinletisi, Hazal Önder saz ve türkü dinletisi, Satınur Kolay adlı minik öğrenci de karate gösterisi sunarken, izleyenler tarafından alkışlandılar.

Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Kamer Durur, okulun yıkılan bölümlerinin yapılmasını talebini dile getirdi. Kamer Durur, “Bu geceyi düzenleme amacımız, bir yıl önce okulumuzun yıkılan bölümlerinin yeniden yapılması ve türkülerimizi gelecek kuşaklara artarmaktır. Bu amaçlara yönelik birlik ve dayanışma gecesi düzenledik... Geceye, okulumuza destek veren tüm dostlara teşekkür ederim” dedi.

Okul müdürü ve öğretmenlerin, öğrenci velilerinin de izlediği geceyi Esen Tuğran adlı öğretmen sundu. Sanatçıların halk müziği dinletisini izleyenlerin beğenisini toplarken, sanatçıları görüntüleyenler de oldu.

Editör: TE Bilişim