Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının açılışında Sivrihisar’da öğrencilerle buluştu.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı açılış törenine Sivrihisar Prof. Dr. Mehmet Kaplan Ortaokulu’nda katılan Karacan,  "Yeni Eğitim ve Öğretim Yılının hem öğrencilere hem de öğretmen ve velilere hayırlı olması dileklerinde bulunarak eğitimin öneminden bahsetti. Karacan ’’Ders kitaplarıyla sınırlı kalmayın kendinizi geliştirin, Başarılı insanların hayat hikayelerini okuyun kendinize rol model olabileceğiniz birisi muhakkak olsun Vizyonunuzu geniş tutun, Sizlerden istediğimiz; okuyun, araştırın özellikle tarihimizi geçmişimizi, kültürümüzü, değerlerimizi iyi bilin onları gelecek nesillere taşıyacak sizlersiniz umudumuz sizsiniz " dedi.

Öğrenciler Karacan’ı Okullarına Misafir Etmek için Türk Bayraklarıyla Yolunu Kesti.

İhsan Biçerli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yolu kesilen ve okula davet edilen Karacan ve öğrenciler arasında güzel diyaloglar yaşandı. Karacan ‘’Durdurduğunuz araba gelin arabası değil ama böyle güzel bir davete hayır demeyeceğim’’ diyerek okul bahçesinde öğrencilerin taleplerini dinledi.

Daha sonra görevine yeni atanan Sivrihisar ilçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Mutlu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Mutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim