Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu ve Kültür Sanat Çalışma Grubu üyeleri, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ı ziyaret etti.


Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu, Cırıt’a görevinde başarılar dileyerek “Eskişehir Kent Konseyi olarak; kadim kültür ve uygarlığımızın sanat yoluyla ölümsüzleştirilmesi ayrıca sanatımızın da halk kültürümüzün zengin estetik birikimiyle beslenmesinin en önemli kaynağının çocuk yaşta sanat sevgisine ve bilincine sahip olmuş bireyler olduğuna inanıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmaların amacı, sanatsal faaliyetler ile gençlerimizin duygusal gerginliklerden uzaklaşmasına ve bireysel sorunlarına çözüm üretmesine katkı sağlamaktır. Biliyoruz ki duyguları, estetik değerlerin hazzıyla beslenen insanın, etik değerlerden uzaklaşması olanaksızdır. Görevinizin hem Milli Eğitim camiamıza hem de şehrimize tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Nazik ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Cırıt ise “Kent konseyleri son derece önemli yapılardır. İnsan odaklı çalışmalarınızda işbirliği yapmak bizleri çok mutlu eder. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşeni yapmaya, ortak çalışmalarda bulunmaya hazırız.”ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim