Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Kutlay’ın emekli, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in ise Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olmasından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi’nde program düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı. Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, “Her çalıştığımız yerde yeni dostlar ediniyoruz, yeni anılar biriktiriyoruz. Hüzünlü bir keyif var bu akşam. Çok sevdiğimiz, dost kabul ettiğimiz iki arkadaşımızı bizden farklı bir yere gönderiyoruz. Hasan Bey’i Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderdik. Ramazan Bey’i de Müdür Yardımcılığı makamından, ağabeylik makamına terfi ettirdik. Allah ömür verdiği sürece sağlık içerisinde bundan sonraki hayatının bölümünü devam ettirmesini dileriz. Hasan kardeşimizi de bundan sonraki görevlerde daha başarılı vazifeler icra etmesini dileriz” dedi.

ESKİŞEHİR KUCAK AÇAN BİR İL

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başlayan Hasan Başyiğit ise, “Eskişehir gibi bir ilde çalışmak benim meslek hayatım boyunca unutamayacağım bir sayfa, ayrı bir yer. Eskişehir dışarıdan gelen bütün insanlara kucak açan, bağrına basan bir il oldu. Arkadaş olarak hepimiz bir ailenin ferdi olduk, uyumlu bir şekilde çalıştık. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

42 yıllık meslek hayatından sonra emekliliğe ayrılan Ramazan Kutlay, meslek hayatında yaşadığı anıları anlattı. Kutlay, “Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen olmak üzere, bütün ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri ile uyum içerisinde çalıştık. Meslek hayatımdan çok güzel duygularla ayrılıyorum. Öğretmenin emeklisi olmaz. Memuriyetten emekli olsam da, hayatım boyunca öğretmen olarak görev yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, emekliye ayrılan Müdür Yardımcısı Ramazan Kutlay ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Başyiğit’in plaketi ve hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen tarafından verildi.

Editör: TE Bilişim