Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ekiz’in emekli olmasından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Şube Müdürü Ekiz’in görevini başarıyla tamamladığını belirterek, görevi sırasında kendileri ile uyum içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Ekiz’in iyi bir yöneticiliğin yanı sıra iyi bir dost da olduğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Özen, emekliliğe ayrılmasıyla kendilerinden kopmadığını dile getirdi. Şube Müdürü Mehmet Ekiz’in eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek, emekliliğinin kendisine hayırlı olmasını diledi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nden emekli olan Mehmet Ekiz’de, beraber yol aldığı tüm yöneticilerden ve Eskişehir’den ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Eskişehir’de eğitim kalitesinin daha da artmasında büyük gayretler sarf ettiklerini söyleyen Ekiz, “Birlik ve bütünlük içerisinde çalışmak olumlu yönde ilerlemeyi sağlamıştır. Beraberliğimiz gönül birliği içerisinde olduğumuzun göstergesidir. Bu bir veda değildir gönül birliğimiz devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından, emekliye ayrılan Şube Müdürü Mehmet Ekiz’in plaketi ve hediyeleri, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Maarif Müfettişlerinin katılımlarıyla İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen tarafından verildi.

Editör: TE Bilişim