İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle Milli Zafer İlkokulu’nu ziyaret etti. Okula yeni başlayan anasınıfı ve 1. sınıf öğrencisi minikleri ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Cırıt,  “Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarımızı tamamlayarak, öğrenci ve öğretmenlerimizin güvenliği ve hijyeni konusunda okullarımız tüm tedbirleri aldılar. Yeni eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitim alan ve uzaktan eğitime devam eden tüm öğretmen ve öğrencilerimizin başarılı bir yıl geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Daha sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde almayı hak kazandıkları "Okulum Temiz" belgesini verdi.

Okul Müdürü Emine Tuç’u ve okul yöneticilerini tebrik ederek, “Yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin bu gayretli çalışmaları; okulumuzun geliştirilmesine, tanıtılmasına, temiz ve sağlıklı kalmasına, çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim almasına olanak sağlamaktadır. Özellikle pandemi sürecinde bu çalışmaların çok daha önemli hale geldiğini hepimiz biliyoruz. Bu süreçte hepimize çok önemli görevler düşüyor. Bu gayretli çalışmaları devam ettirmeli ve her zaman en iyisini yapmak için çaba göstermeliyiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim