Espark Avm de Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencilerinin hazırladıkları el emeği ''Minyatür Eserler Dünya Turu'' sergisi açıldı.

Sergi açılışına Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü  Bülent Üzmez, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Osman Cebeci, Ali Pehlivan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülkerim Çömce, Ayben Çimen ,Mustafa Özdemir, Doğan Dinçsoy, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ömer Karaca,  Tülay Gündoğan, İbrahim Çelik, Gürol Bozkurt, Mehmet Kına ve bir çok Okul müdürü katıldı.

Serginin amacının hem kendi coğrafyamızda hem de dünya coğrafyasında yer alan bir çok tarihi turistik, kültürel, dini bina ve eserlerin minyatürlerini Eskişehir halkı ile paylaşmak ve bu eserleri öğrenciler yaparken de el melekelerinin gelişmesini sağlamak hedeflenmek olduğu vurgulandı. Sergide Kabe, Anıtkabir, Mevlana Türbesi, Kız Kulesi, Tower Bridge, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gibi değişik 70 eser bulunuyor. Sergi 18-19 Şubat tarihlerinde de Espark Avm de herkesin ziyaretine açık olacak.

Editör: TE Bilişim