My Kolej Önder Anadolu Lisesi öğrencileri başarıları nedeniyle Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende ödüllendirildi.

Türkiye ve Dünya şampiyonalarında elde ettikleri başarıları nedeni ile Vali Özdemir Çakacak, Tekvandocular Dilara Kartal ve Zeynep Şeyma Turhan’ı tebrik etti. Spor faaliyetleri hakkında bilgi veren Beden Eğitimi Öğretmeni Emre İnegöl, “Yeni binamıza taşındığımızda sportif faaliyetlerimiz için çok geniş alanlarımız olacak. Spor salonumuzda, öğrencilerimiz için daha aktif ve enerjilerini faydalı şeylere yönlendirebilecekleri faaliyetler yapacağız. Birçok aktivitemiz olacak. Biz de çocuklarımızla gurur duyuyoruz okul olarak. Yeni gelecek müsabakalarda okulumuzu temsil etmek üzere tekrar onları yarışmalara soktuk. Antrenörümüz Abdullah Turhan’ın desteği ile bizler de öğretmenleri olarak yardımcı oluyoruz. Onların okulumuz adına tekrar başarılı olması bizi yine gururlandıracak. Biz de okulumuz adına onlara her türlü desteği sağlayacağız. Şimdiden öğrencilerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Antrenörleri bilgi verdi

Sporcular hakkında bilgi veren Antrenör Abdullah Turhan ise şunları söyledi: “My Kolej Önder Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri Dilara Kartal, Zeynep Şeyma Turhan ilk olarak Tekvandoda Türkiye Şampiyonu oldular ve Milli Takımda yer aldılar. Milli Takımla birlikte Mısır’ın Şarm El Şeyh kentinde yapılan dünya şampiyonasında ülkemizi temsil ettiler. Dilara Kartal Dünya 2’incisi olurken Zeynep Şeyma Turhan da 6’ıncısı oldu. Ben de antrenörleri olarak bu öğrencilerimizin yanlarında bulundum ve bu gururu birlikte yaşadık.”

Editör: TE Bilişim