Meserret İnel İlkokulu 1/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Memiş Öztürk’ün düzenlediği etkinlikte oyunlar oynayarak zorlu bir yılın yorgunluğunu attılar.

Meserret İnel İlkokulu 1/A Sınıfı öğretmeni Memiş Öztürk, geçtiğimiz hafta sonu tüm veli ve öğrencileriyle, karne sonrası pandemi şartlarına uygun olarak buluşarak tüm yılın yorgunluğunu attılar.

Her ne kadar pandemi şartları zorlaştırsa da çok güzel bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini söyleyen Memiş Öztürk, sorunsuz bir şekilde tüm öğrencilerin ikinci sınıfa hazır olduğunu belirtti ve bu zorlu süreçte destek olan tüm velilerine tek tek teşekkür etti. Memiş, okulun daha önce öğrenciler için düzenlediği kişisel gelişim etkinliğine destek olan Nurettin İğci’nin hikâye kitaplarını ve kendisinin öğrencilerine özel olarak hazırladığı plaketleri öğrencilerine hediye etti. Veliler ise genç öğretmenlerinin enerjisi sayesinde çok güzel bir yıl geçirdiklerini, çocuklarının ve kendilerinin çok mutlu olduklarını belirterek öğretmenlerine teşekkür etti. Çocuklar bütün gün öğretmenleriyle oyunlar oynayarak zorlu bir yılın yorgunluğunu attılar.

Editör: TE Bilişim