Özel Önder Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, TEOG sınavının yorgunluğunu piknik yaparak attı.
Öğrenciler, Özel Önder Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Yalçın ve Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmeni Elif Keskin, etüt merkezi öğretmenleri ile birlikte Güçlü Bey Binicilik Kulübü'nde piknik yaptı ve ata bindi. Önceki yıllarda olduğu gibi her yıl 1 Mayıs’ta TEOG sonrasında piknik düzenlediklerini dile getiren Elif Keskin, "Sınav sonrası olduğu için piknik onlara çok iyi geldi, bu moral ve motivasyon ile okul derslerinde de daha başarılı olacaklarına inanıyoruz. Çocuklar burada ata binerek, mangal yaparak, çuval yarışması ve ip çekme yarışması ile eğleniyor. Özetle yılın stresini atıyorlar.  Bu tür etkinlikler ile öğrencilerimiz sosyal yönden de kaynaşıyor ve gelecek yıl için de motive oluyorlar” şeklinde konuştu.
ETKİNLİKLER SÜRECEK
Özel Önder Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Yalçın ise; merkezde öğrencilerin sosyal etkinliklerle kaliteli zaman geçirmelerine önem verdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Piknik ve oyunlarla eğlenen 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerimiz, burada ata binerek yeni bir deneyim yaşıyorlar. Öğrencilerimiz, doğa ile iç içe olarak, negatif enerjilerini atıyor. Onların birlikte olmayı, grup olmayı öğrenmeleri, eğlenmeleri ve rahatlamaları için her yıl TEOG sonrasında bu pikniği gerçekleştiriyoruz.”
Yalçın, Mayıs ayında sıra langırt, satranç ve masa tenisi turnuvaları da yaparak, sosyal etkinlere ara vermeden devam edeceklerini de sözlerine ekledi.  

Güçlü Bey Binicilik Kulübü'nde davet ve organizasyon sahası, binicilik merkezi, piknik alanları ve çocuk parkı yer alıyor. 
 
 
Editör: TE Bilişim