Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi. Etkinlikte ayrıca 6 yaş grubu için mezuniyet töreni de yapıldı.
Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde çeşitli gösteriler eşliğinde yapılan etkinliğe, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda veli katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Başkan Kurt, “Burada Oyunpazarı kreşimizin 1 yıl boyunca yaptığı çalışmaların ürünlerini göreceğiz. Hepiniz kendi çocuklarınızın neler yapabileceğini, neleri başarabileceğini somut bir şekilde göreceksiniz. Eskişehir’de çocuklara ve kadınlara olan farkındalığı yaratmak amacıyla ilk yaptığımız işlerden bir tanesi kreş yapmaktı” dedi.
Kreşlerin önemini çocukların gelişiminden ve velilerin gösterdiği ilgiden anladıklarını belirten Başkan Kurt, “Doğru bir noktadayız ve iyi çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle yüzlerce kişi Oyunpazarı kreşine kayıt olmak için sırada bekliyor. Önümüzdeki yıl bir kreş daha açma düşüncesindeyiz. Bu konuda Eskişehir ve Odunpazarı bize destek olursa kreşlerimizi büyütebiliriz. Odunpazarı Belediye Başkanı olarak çocukların yaptığı bütün etkinlikleri izlemeye gayret ediyorum, zevkle izliyorum ve her seferinde farklı gelişmeleri gözlüyorum” dedi.
Başkan Kurt’un konuşmasının ardından etkinlikte halk oyunları oynayan, çeşitli dans gösterileri yapan, şarkılar söyleyen minikler izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Minikler etkinlik sonrasında Başkan Kurt ile poz vermeyi de ihmal etmedi.
Editör: TE Bilişim