Okul ziyaretlerini sürdüren İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Özen, okulların başlamasının ardından gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek talep ve isteklerini yerinde dinliyor.

Güne, Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu´nu ziyaretle başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, okul müdüründen okulun iş ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Daha sonra öğretmenler odasında, öğretmenlerle hayata ve eğitime dair rehber olacak sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette Özen’e, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Barış  Hancı eşlik etti.

Öğretmenler odasına girip öğretmenlerle sohbet ederken her defasında aynı heyecanı taşıdığını belirten Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, öğretmenlik yıllarına döndüğünü, o günlerini unutamadığını söyledi. Öğretmenliğe başladığı yıllardaki anılarını anlatıp, tecrübelerini paylaştı.

Yoğun iş temposu içerisinde günün en güzel kısmının kendisi için öğretmen arkadaşlarla birlikte olmak olduğunu vurgulayan Özen, “Sohbet edip varsa öğretmenlerimizin dertlerini, sıkıntılarını dinleyip, mümkün olduğu kadar kendilerine yardım etmeye çalışıyorum. Nerde öğrenci varsa öğretmenin orda olması gerekir, öğrencilerimizin yüreğine dokunmamız gerekir” dedi.

Öğretmenlerde İl Milli Eğitim Müdürü Özen’in ziyaretlerinden memnun olduklarını belirten ziyaretleri için teşekkür ettiler.

                                                                  

Editör: TE Bilişim