Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Bölümü, 1. dönem mezunları ile 30. dönem öğrencilerini "Biz de Sizin Gibiydik" adlı etkinlik bir araya getirdi.
Anadolu Üniversitesi Pilotaj Bölümü Öğretmen Pilotu Erdoğan Böcü’nün organize ettiği etkinlik, Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mustafa Öç Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Savaş Selahattin Ateş, Pilotaj Bölümü 1. dönem mezunları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Eski mezunlar ve yeni öğrencilerin Anadolu Üniversitesi uçaklarını ziyaret edip kaynaşmasıyla başlayan etkinlikte, daha sonra konferans salonunda geçildi.
Etkinliğin açılış konuşması Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Savaş Selahattin Ateş tarafından yapıldı. Yrd. Doç. Dr. Ateş, "Değerli pilot ağabeylerim ve kardeşlerimle geçmişten bugüne çok güzel anılar yaşadık. Şu an dekan yardımcısı olarak bırakılan bir bayrağı taşımaya çalışıyorum. Bu bayrak elden ele taşınmaya devam ediyor. Amacımız, Türk havacılığını bir nebze daha ileriye götürmek. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi kardeşliğini, gerek mezunlar gerekse mevcut öğrenciler bazında devam ettirmek" şeklinde konuştu.
Konferansta 1. dönem mezunları sırayla katılımcılara mesleki tecrübelerini ve kendi dönemlerindeki Anadolu Üniversitesini anlattı. Etkinlik soru-cevap kısmıyla devam etti.
Editör: TE Bilişim