Eskişehirli tiyatro ve diksiyon öğretmeni Şeker Aybala; Eskişehir’de görev yapan vergi memurlarına, vergi dairesi konferans salonunda ‘’Etkili İletişim ve Öfke Kontrolü’’ konferansı verdi.

Konferansa; Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci, yöneticiler ve vergi memurları katıldı. 29.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans, yoğun ilgi gördü. Bu kapsamda çalışanlara yönelik olarak günlük ev ve iş yaşantımızda karşılaştığımız sorunların başında gelen "Öfke" ve ‘’Etkili İletişim’’ konusu anlatıldı. Eskişehirli tiyatro ve diksiyon öğretmeni Şeker Aybala tarafından Eskişehir Vergi Dairesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Aybala, İnsan ilişkilerinde; mutlu sabırlı bireyler olmaya, pozitif düşünmeye, vatan ve millet sevgisine değinerek, Kadın, erkek bireylerin ilişkileri üzerinde konuştu.

Öfkelenen insanın aslında karşısındakine "beni anla'', düşüncelerime değer ver" demek istediğini belirten Aybala, ‘’Öfkelenmenin insani bir durum olduğunu, bu duyguyu herkesin yaşamasının normal olduğunun altını çizdi. Öfkelenme durumunda; karşımızdaki kişiye veya kendimize zarar vermeden, öfke duygusunun bazı yöntemlerle kontrol edilebileceğini’’ dile getirdi. Konferansın sonunda; Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci, konferansı veren tiyatro ve diksiyon öğretmeni Şeker Aybala’ya, verdiği değerli bilgilerden ötürü teşekkür ederek, bir plaket takdim etti.                             

Editör: TE Bilişim