Eskişehir Uğur Okulları tarafından anlamlı bir bahar etkinliği gerçekleştirildi. Bahar etkinliği kapsamında bir araya gelen öğrenciler evlerinde aileleri tarafından ve çoğu da kendi elleri ile hazırladıkları gıda ürünlerini satarak hayır kurumlarına bağış yapacak.

Uğur Okulları Kurucu Müdür Temsilcisi Adil Yıldırım, bahar etkinliği gerçekleştirmenin yanında önümüzde ki yıllarda kullanılacak yeni bahçenin de açılışını yaptıklarını belirterek, “Düzenlemiş olduğumuz bahar şenliği kapsamında öğrencilerimiz evlerinde yaptıkları ürünleri satacak ve elde ettikleri ürünlerle hayır kurumlarına bağış yapacaklar. Okulumuzun sosyal sorumluluk projesiydi bu” diye konuştu.

Uğur Okulları Genel Müdürü Tolga Utku Savaş da, okullarını fiziksel tüm koşullara uygun hale getirdiklerinin altını çizerek, “2017-2018 eğitim öğretim yılında Uğur Okullarının misyon ve vizyonuna yakışacak bir okul bahçesi düzenledik ve bahar şenliği yapıyoruz. Burada öğrencilerimiz kendi ürünlerini satacak ve elde edilen geliri hayır kurumlarına vereceğiz. Bu anlamlı etkinlik için öğrencilerimize de teşekkür ederiz” dedi.

Etkinlik okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin pasta kesimi ile son buldu.

                                                                              

Editör: TE Bilişim