Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Aşçılık öğrencileri 21-24 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya Expo Fuar alanında gerçekleştirilen 36 Ülkeden 800 katılımcının yer aldığı, Hazer Amani, Rafet İnce, Agnes Caso, Eyüp Kemal Sevinç, Dina Nikalaou, Stefano Marzetti, Ahmet Güzelyağdöken, Sırma Güven, Ebru Erke ve birçok ünlü chef, gurme ve akademisyenlerin jüri üyeliğini yaptığı Uluslararası GastroAntalya Yemek Yarışmasından birçok ödülle döndüler.

GastroAntalya yemek yarışmasına Eskişehir’i temsilen katılan aşçılık bölümü öğrencileri  hem bireysel hem de ekip olarak farklı kategorilerde yarıştılar. Toplamda 1 Altın, 7 Gümüş, 4 Bronz madalya kazanan öğrencilerimiz Eskişehir’in gururu oldular.

Ekip, en iyi restoran tatlı tabağında 1 altın madalya,

En iyi lise düzeyi, modern türk mutfağı ve makarnalar dalında 7 gümüş madalya,

En iyi ana yemek tabağı ve modern türk mutfağında da 4 tane bronz madalya kazandılar.

Bu başarıyı kutlamak için, kendilerine her zaman destek olan Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz’ı, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca ile birlikte ziyaret ettiler ve öğrenciler mutluluklarını Kaymakam Yılmaz ile paylaştılar.Tepebaşı kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca olmak üzere Okul Müdürü Harun Tarhan’ı ve bölüm öğretmenleri Ali Haydar Kocakahya ve Ramazan Karaca ile birlikte öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilişim